Zilveren damessieraden weer terug in de mode!

Zilveren damessieraden weer terug in de mode!

Zilveren damessieraden weer terug in de mode! Ontdek dé populaire merken bij Lovable Things.

Zilveren damessieraden weer terug in de mode!  Ontdek dé populaire merken bij Lovable Things.

In de wereld van mode en accessoires blijven de trends in beweging. Wat ooit uit de mode leek te zijn, kan plotseling weer helemaal terug zijn, en dat geldt zeker voor zilveren sieraden voor dames. Bij Lovable Things zien we een opvallende hernieuwde interesse in zilveren sieraden, en we kunnen niet wachten om je te laten zien wat de trend is en welke populaire merken het voortouw nemen!

 

 

De terugkeer van zilver

Zilveren sieraden zijn weer helemaal terug van weggeweest. Terwijl goud de afgelopen jaren de show stal, is zilver nu weer helemaal in de mode! Zilver wordt verkocht in veel ontwerpen door populaire merken. Van eenvoudig, naar klassiek, van subtiele naar brede sieraden, van klein naar grote exemplaren en van statementsieraden tot opvallende sieraden. Voor elke kledingstijl en ieder persoon is er wel een passende zilveren ring, armband of ketting te vinden. Niet zo gek dat zilver weer een comeback heeft gemaakt toch?

 

Waarom zilver?

Waarom kiezen steeds meer dames voor zilveren sieraden en dit materiaal weer helemaal terug te vinden is in de mode van 2024? Simpelweg omdat dit edelmetaal een natuurlijke glans uitstraalt en eigenlijk overal bij staat. Daarnaast is zilver duurzaam en tijdloos, dus je investeert in iets waar je jarenlang plezier van zult hebben. Over investeren gesproken; het materiaal is betaalbaarder dan goud, wat ook een reden is voor de populariteit.

 

Hoe kan je zien of zilver echt is?

Je kent het wel; de twijfel of die leuke armband wel echt is, zoals de verkoper doet geloven. Het is dan fijn om te weten hoe je herkent of de zilveren armband die je koopt ook daadwerkelijk van echt zilver zijn gemaakt. Een term die veel gebruikt wordt is ''925 sterling zilver''. Dit betekent dat het zilver voor 92,5% uit puur zilver bestaat en voor 7,5% uit koper, wat het zilver sterk en duurzaam maakt. Zie jij aan de binnenkant van jouw sieraad het getal 925? Dan mag je ervan uitgaan dat het gaat om echt zilver. Bij de getallen 800 en 835 is dit trouwens hetzelfde.

 

Welke merken hebben mooie zilveren sieraden voor dames?

Bij Lovable Things zijn we trots op onze samenwerking met verschillende populaire merken om een uniek assortiment damessieraden samen te stellen. In samenwerking volgen wij alle modetrends en zullen wij jullie elk jaar weer verbluffen met de mooiste collecties. We bieden een breed assortiment aan merken die stuk voor stuk de mooiste zilveren armbanden, ringen, kettingen en oorbellen leveren. Hier zijn enkele van onze favoriete merken:

 

YMALA

Dit merk staat bekend om hun zilveren ringen met edelstenen. De combinatie van zilver en edelsteen zorgt voor een bijzondere, natuurlijke en tegelijkertijd luxe uitstraling. Ymala maakt alle sieraden met de hand met sterling 925 en échte edelstenen.

 

GATZ

Gatz is een Portugees merk met alleen exclusieve statement ringen en oorbellen in het assortiment. Het zijn indrukwekkende eyecatchers van 100% massief zilver gecombineerd met parels. Ook de sieraden van Gatz zijn allemaal handgemaakt in het atelier van Sandra Santos en van echt zilver.

 

SANJOYA

Sanjoya is een exclusief merk waarbij de armbanden, ringen, oorbellen en kettingen door verschillende internationale ontwerpers worden gemaakt. Zij ontwerpen sieraden met veel keuze tussen zilveren of vergulden sieraden in de meest aparte vormen. Materialen zoals kleurstenen, parels, parelmoer en zirkonium worden gecombineerd tot een geweldig exemplaar.

 

 

 

 

UNOde50

UNOde50 is een Spaans merk dat bekend staat om zijn gedurfde en eigenzinnige statement ontwerpen. Hun zilveren sieraden zijn uniek en perfect voor vrouwen die graag willen opvallen. Je vindt hier bijvoorbeeld toffe brede armbanden en aparte en grove ringen. Unode50 werkt alleen maar met echte materialen, zoals zilver en leer en maakt de sieraden allemaal met de hand. Benieuwd naar het verhaal van Uno de 50? Klik hier!

 

ZINZI

ZINZI is een populair Nederlands modemerk dat een uitgebreide collectie zilveren damessieraden aanbiedt. ZINZI heeft veel armbandjes met schakels en mooie kettingen met hangers welke ook nog eens leuk met elkaar te combineren zijn. Kim Veenstra, Lieke Martens en Fatima Moreira de Melo zijn er weg van! Alle ZINZI-sieraden gemaakt van sterling zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag. 

 

ANIA HAIE

ANIA HAIE is een trendy jong merk uit Londen dat betaalbare en subtiele zilveren sieraden voor dames aanbiedt die helemaal passen in de mode van het moment. Hun collectie bevat diverse stijlen, waardoor je altijd iets vindt dat bij jou past. Alle sieraden van ANIA HAIE zijn 925 zilver gerodineerd of verguld.

 

MIAB

MIAB staat bekend om hun zilveren of gouden oorbellen in een flesje. MIAB staat voor Message in a Bottle. Super leuk als cadeautje! De oorbellen bij Lovable Things van MIAB zijn gemaakt van sterling 925, waaronder sommigen verguld met 14k goud.

 

 

Onze favoriet!

Een van onze persoonlijke favorieten is de collectie van Unode50. Hun unieke en gedurfde ontwerpen zijn perfect voor de vrouwen van nu die graag haar stijl en persoonlijkheid durven te laten zien. De brede ringen, de stoere armbanden, de creolen oorbellen in allerlei vormen en de aparte kettingen verbluffen ons telkens weer. En, veel zilver!

 

 

Onderhoudstips: zilveren sieraden schoonmaken

Natuurlijk wil je niets liever dan zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw sieradencollectie. Om je zilveren armbanden, oorbellen, kettingen of ringen hun glans te laten behouden, is het belangrijk ze regelmatig schoon te maken. Gebruik een zachte doek (een microvezel doek is een handige tip) en speciale zilverpoets om vieze plekken te verwijderen. Vermijd agressieve chemicaliën en bewaar je sieraden op een droge en donkere plek om oxidatie te voorkomen.

 

 

Ben je geïnspireerd geraakt door de terugkeer van zilveren sieraden in de damesmode? Bezoek dan de winkel van Lovable Things in het winkelcentrum van Arnhem en ontdek onze prachtige collectie zilveren sieraden voor dames. Of shop natuurlijk online!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.