UNOde50, MIAB & BLINCKSTAR Ringen

Trek de aandacht met een ring van UNO de 50

Met een ring van UNOde50 trek je gegarandeerd de aandacht. Dit heeft te maken met de opvallende vormgeving en de hoge kwaliteit. Ieder UNOde50 ring wordt namelijk met de hand vervaardigd. Vanaf de ontwerptekening tot en met de onberispelijke afwerking. Het resultaat is een schitterende collectie ringen voor vrouwen. En er is volop keus. Er zijn stoere en eigentijdse maar ook heel elegante en verfijnde exemplaren. Zoek je een exclusieve maar betaalbare ring voor jezelf of als cadeau voor een dierbare? De collectie van ringen van UNOde50 is allergievrij en heeft voor elk wat wils.

Bijzondere ontwerpen met een Spaanse flair

UNOde50 is een Spaans merk met een bijzondere geschiedenis. Het merk werd in de jaren negentig opgericht door een groepje kunstenaars. Zij wilden een originele sieradencollectie ontwerpen en vervaardigen. Alles moest handgemaakt en zeer exclusief verkrijgbaar zijn. Daarom maakten ze van elk ontwerp slechts 50 stuks. De mooie UNOde50 sieraden werden enorm succesvol. De makers besloten toen om de collectie toch maar uit te breiden en daarmee toegankelijk te maken voor een groot publiek. Het merk ging binnen de kortste keren over de landsgrenzen en vandaag de dag wordt UNOde50 over de hele wereld verkocht. De ontwerpen van UNOde50 blinken desondanks nog steeds uit in originaliteit en men is niet bang om met vernieuwende en zeer gedurfde collecties komen.

Kwaliteit waar je ‘u’ tegen zegt

De makers van de UNOde50 sieraden hechten veel waarde aan vakmanschap. Er wordt veel aandacht besteedt aan het perfectioneren van het ontwerp en de afwerking van het eindproduct. Ook maakt men uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals leer, zilver, echte parels en Swarovski kristallen. Een ring van UNOde50 is daarom echt uniek te noemen. En dat geldt ook voor de garantietermijn van maar liefst 2 jaar.

Bekijk de ringen collectie van UNO de 50 bij Lovable Things

Houd je van exclusieve en opvallende sieraden? Dan is de sieradencollectie van UNOde50 zeker iets voor jou. In onze webshop kun je deze collectie zelf bewonderen. Zoek je een UNOde50 ring? Dan zit er vast en zeker iets voor jou bij. Wil je liever een complete set? Kijk dan ook naar de andere sieraden van UNOde50. Je kunt de ring UNOde50 namelijk heel goed combineren met de kettingen, armbanden en oorbellen van het hetzelfde merk. Neem dus snel een kijkje en laat je betoveren door de creativiteit van dit bijzondere Spaanse merk.