UNOde50 & BLINCKSTAR KETTINGEN

Een UNO de 50 ketting met Spaanse allure

UNO de 50 is van origine een Spaans sieradenmerk. Het merk werd in de jaren negentig opgericht door een aantal kunstenaars. Het doel was het creëren van een sieradencollectie met bijzondere ontwerpen. Bovendien moesten de sieraden zoveel mogelijk uniek en exclusief zijn. Daarom werden er van elk ontwerp slechts 50 stuks vervaardigd. UNO de 50 werd al snel een zeer populair merk. Omdat de vraag enorm was besloot men toen om de collecties uit te breiden zodat meer mensen de sieraden konden kopen. Inmiddels wordt het merk in vele landen overal ter wereld verkocht. Toch is de oorspronkelijk filosofie met betrekking tot vakmanschap en exclusiviteit niet verloren gegaan. De sieraden van UNO de 50 zijn namelijk nog steeds eigenzinnig, gedurfd, en stuk voor stuk handgemaakt in Spanje.

UNO de 50 sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen

Bij het maken van de sieraden van UNO de 50 gebruikt men alleen kwalitatief hoogwaardig materialen. Je kunt hierbij denken aan tijdloos zilver, afgewisseld met trendy en stoere elementen zoals leer, kunststof, glas, Swarovski kristallen en echte parels. De makers besteden bovendien veel tijd aan de afwerking van elk product. Met een ketting van UNO de 50 heb je dan ook beslist een duurzaam kwaliteitsproduct in handen. En dat kun je zien. Bovendien zit er op elke ketting van dit merk een ruime garantietermijn van twee jaar.

Waar koop je UNO de 50 sieraden in Nederland

Ben je op zoek naar een winkel in Nederland waar je UNOde50 sieraden kunt kopen? En houd je van spannende en gedurfde sieraden? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Arnhem, Hemelrijk 57. Misschien is een ketting van het merk UNO de 50 echt wel iets voor jou. En wil je jouw lovable look helemaal compleet maken? Kijk dan ook eens bij de ringen, armbanden en oorbellen van dit merk. Je kunt er namelijk geweldig mee combineren.

Officieel dealer | UNO de 50 sieraden

Lovable Things is officieel dealer van UNO de 50 sieraden. Wij staan voor service, gemak en kwaliteit. Op alle sieraden van UNO de 50 zit maar liefst 2 jaar garantie. De UNO de 50 sieraden zijn bovendien nikkel- en allergievrij. 

Gratis verzenden | Luxe cadeau verpakking

Jouw UNOde50 sieraad wordt altijd gratis verzonden in originele UNOde50 verpakking plus echtheidscertificaat / garantiebewijs en in luxe cadeau verpakking (gratis).