SPARKLING JEWELS | EDELSTENEN | MIX & MATCH

SPARKLING JEWELS | EDELSTENEN | MIX EN MATCH SIERADEN met Edelstenen

Sparkling Jewels daagt vrouwen over de hele wereld uit om hun persoonlijkheid te laten zien met kleurrijke, handgemaakte edelstenen die passen bij elk fashion seizoen.

 

PERSOONLIJKE SIERADEN

De edelstenen van de SPARKLING JEWELS kettingen, armbanden en oorbellen zijn verwisselbaar. Dit betekent dat je met één gouden, zilveren, rosé-kleurige basisset en verschillende kleuren edelstenen volop mogelijkheden hebt om jouw kleurrijke set zo samen te stellen dat deze past bij jouw unieke stijl.

SPARKLING JEWELS brengt elk seizoen een nieuwe range edelstenen uit die past bij de kleuren en vormen van dit moment zodat je met jouw set altijd on trend bent.


DE EDELSTENEN

De edelstenen zijn unieke, handgemaakt en kleurrijk. SPARKLING JEWELS laat zich inspireren door fashion trends én de unieke persoonlijkheid van vrouwen over de hele wereld. Deze inspiratie vertalen zij in hun creatieve ontwerpproces naar edelstenen met een eigen kleur en verhaal. De edelstenen zijn allemaal handgemaakt. Dit betekent dus dat elke edelsteen zo uniek is als jijzelf.

Sommige vrouwen halen kracht uit de betekenis van hun edelsteen. Zo staat de zwarte populaire Onyx voor focus en zelfvertrouwen, onze hippe Tijgeroog voor intuïtie en de zachte Rozenkwarts voor liefde.

 

ARMBANDEN, OORBELLEN & KETTINGEN

De SPARKLING JEWELS collectie bestaat uit kralen armbanden met edelstenen kralen en zilveren, gouden en rosé gouden kralen armbanden. De kralen armbanden zijn uitermate geschikt om met elkaar te combineren, dus mix & match er gerust op los en maak zo jouw eigen, unieke armbanden set. Op de plating (goud, zilver en rosé goud) van de kralen van onze armbanden geven wij een levenslange garantie!

Tevens een ruime keus aan oorbellen met edelstenen, oorbellen met steentjes en volledig gouden, zilveren en rosé gouden oorbellen. 

De ketting hangers zijn verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé goud. In de Leaf en Edge collectie bieden wij pendanten aan waar je zelf nog een edelsteen aan kunt hangen. In de pendanten uit de Twist collectie is al een edelsteen verwerkt. Daarnaast bieden we nog de ronde pendanten uit de Sphere collectie aan. De kettingen zijn los te dragen of met een pendant en edelsteen; de keuze is aan jou. 

 

Officieel dealer SPARKLING JEWELS

Lovable Things is officieel dealer van SPARKLING JEWELS sieraden. We hebben een uitgebreide collectie SPARKLING JEWELS sieraden, oorbellen en kettingen in winkel in Arnhem Centrum.

Kom langs en ontdek de gehele SPARKLING JEWELS sieraden collectie in onze winkel. En creëer je eigen unieke set. 

LOVABLE THINGS, Bakkerstraat 67, 6811 EK Arnhem Centrum

Openingstijden winkel:

Dinsdag: 13.00-17.00
Woensdag: 13.00-17.00
Donderdag: 13.00-17.000
Vrijdag: 13.00-17.00
Zaterdag: 12.00-17.00
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten

Contact: 0621824192 / [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »