UNO de 50, BLINCKSTAR & JOSH ARMBANDEN

Armbanden UNO de 50 en armbanden JOSH voor wie durft

Een armband van het merk UNO de 50 of een armband van het merk JOSH trekt gegarandeerd de aandacht. En dat is heel logisch wanneer je bedenkt dat de armbanden van deze merken handgemaakt zijn. Elk exemplaar is met veel liefde ontworpen en perfect afgewerkt. Dit maakt ze bijzonder geschikt om jouw look nét even wat meer pit te geven. Een armband uit één van deze twee collecties is ook ideaal als cadeau. Beide sieradenlijnen hebben namelijk een zeer betaalbare armbandencollectie voor dames én heren. Er zijn zelfs unisex armbanden die door iedereen gedragen kunnen worden. De collecties armbanden UNO de 50 en armbanden JOSH zijn bovendien allergievrij en zo divers dat er eigenlijk voor iedere smaak wel een passende armband is. Of je nu houdt van elegant en stoer of juist eigentijds en onderscheidend.

Elke armband van het merk UNO de 50 is een unieke Spaanse verrassing

De sieraden van UNO de 50 worden gekenmerkt door gedurfde en opvallende ontwerpen. Dit geldt natuurlijk ook voor de mooie armbanden van UNO de 50. Stuk voor stuk worden ze handgemaakt in Spanje, vanaf de eerste tekening tot en met de laatste afwerking. En alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor deze kunststukjes. Wat dacht je van tijdloos zilver, aangevuld met stoere en verrassende elementen zoals leer, kunststof en glas? Met jouw nieuwe armband van UNO de 50 wil je dus zeker gezien worden. En het leuke is dat de armbanden van UNO de 50 ook perfect te combineren zijn met de andere sieraden van dit merk. Neem bijvoorbeeld de oorbellen of kettingen, daarmee maak je je outfit helemaal compleet.

Armbanden JOSH: topkwaliteit van eigen bodem

JOSH is een oer-Hollands sieradenmerk. De herkenbare, stoere armbanden van JOSH zijn er voor zowel dames als heren. En omdat elke armband met de hand is gemaakt zijn het ook echte uitblinkers wat betreft kwaliteit. En de materialen zijn hier ook naar. Want alleen het beste is goed genoeg voor de armbanden van JOSH: echte kristallen van Swarovski, zilver, leer, en nog veel meer. De armbandcollectie van JOSH is net zo eigenwijs en gevarieerd als die van UNOde50. Daarom kun je de armbanden van JOSH ook uitstekend combineren met een mooie ketting of ring van UNOde50.

Koop je armbanden UNO de 50 en armbanden JOSH online

Ben je nieuwsgierig naar de armbanden van JOSH en armbanden van UNOde50? Wij hebben een uitgebreide collectie in onze webshop. En wij kunnen instaan voor de kwaliteit. Op de armbanden van JOSH krijg je 6 maanden garantie en op die van UNOde50 maar liefst 2 jaar. Neem gerust een kijkje in onze webshop overtuig jezelf.