Over ons

The story of Lovable Things

Sieraden als statement, een manier om je te onderscheiden. Dat ontdekte ik al vroeg. Als tiener in de donkere jaren tachtig kleedde ik me net als iedereen: zwart op zwart. Met mijn karige zakgeld had ik nog geen geld voor mooie luxe ontwerpen. Bij gebrek aan beter ontfutselde ik mooie oude kettingen van m’n tantes. De lange snoeren wikkelde ik vervolgens een keer of vijf om m’n pols en beschouwde heel tevreden het resultaat. Zo voegde ik voor mijn gevoel een eigen stijl toe aan mijn verder eigenlijk vrij conformistische outfit. Ik voelde me direct anders en uniek ten opzichte van mijn leeftijdgenoten. Die dit weliswaar vaak ook gingen kopiëren, maar ik was wel de enige original ;-)

Sieraad voor elke gelegenheid

Nog veel later steeg ik lekker door op de carrière ladder en kon ik me gelukkig het echte werk – en luxere merk - veroorloven. Ook in het zakelijke leven bleven sieraden voor mij een doeltreffende manier om m’n business outfit te personaliseren. Ik ontwikkelde een voorkeur voor specifieke ontwerpen en materialen. Ze moeten comfortabel zitten en iets toevoegen aan wat ik wil uitstralen. Voor elke gelegenheid heb ik wel een passend sieraad. Voel ik me stoer, uitdagend, sexy, romantisch of sportief? Als ik opsta kies ik gelijk al bij het aankleden een armband, ring of ketting die past bij mijn stemming en bezigheden voor die dag. Ze gaan pas weer af als ik ga slapen. Het leuke is dat je er zelf ook de hele dag van kan genieten.

Verhaal achter een sieraad

Ook bij andere mensen valt me direct op wat voor sieraden zij dragen. Het zegt iets over die persoon. Achter elk sieraad zit vaak een verhaal. Je draagt nooit iets zomaar. Het symboliseert iets: liefde, een kind gekregen, geslaagd voor iets, een speciaal moment… Mijn eigen meest dierbare aankoop komt van ver. Op een prachtige reis door Mexico zo’n tien jaar geleden liep ik tegen dit meesterwerkje aan.

Ik was op slag verliefd, deze armband was voor mij gemaakt. Volledig zilver, hij voelt zo heerlijk krachtig aan! Het ontwerp is juist zo mooi in zijn eenvoud. Ik draag hem nog steeds heel vaak, het herinnert me aan dat prettige gevoel van toen ik ertegenaan liep in Mexico, het gevoel van ‘thuiskomen’.

UNOde50 en JOSH, kwaliteitsmerken bij Lovable Things

Niet veel later heb ik ‘JOSH’ armbanden ontdekt. Precies de stijl die bij mij past. Mooi, luxe, stoer en betaalbaar! En ik ontdekte nog meer merken die aan mijn kwaliteitseisen voldoen, zoals het mooie Spaanse merk UNOde50. Tot mijn verbazing en frustratie waren ze niet altijd makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Toen ik carrière-wise op een kruispunt belandde, besloot ik uit de rat race te stappen. Het prangende gevoel om iets te gaan doen met mijn jarenlange liefde voor sieraden was te sterk. Ik wil anderen graag hetzelfde fijne gevoel geven. Met sieraden die hun persoonlijkheid onderstrepen en hen onderscheidt van de rest. Zo is Lovable Things geboren… uit mijn passie voor mooie sieraden en mijn drang naar zelfstanding ondernemerschap.

Stoere luxe speciaal voor jou

Bij Lovable Things presenteer ik je met veel plezier mijn selectie van stoere luxe sieraden. Voor sterke, trotse, succesvolle vrouwen die niet opgaan in de massa. Ik hoop dat je blij wordt van mijn producten, dat je je er uniek en goed mee voelt, dat het je kracht geeft in wie je bent door mooie Lovable Things!

A lovable woman wears lovable things!

 

Marieke Hoorweg @ Arnhem

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »