MIAB Jewels | Message In A Bottle | Sieraden in een flesje | Het perfecte cadeau

MIAB Jewels | Message In A Bottle

MIAB Jewels is een Nederlands sieraden merk. MIAB sieraden worden handgemaakt of bewerkt in Nederland. MIAB staat voor Message in a Bottle. Sieraden met een persoonlijke tekst verpakt in een flesje. MIAB bied collecties in zilver, rosé en geelgoud aan. De sieraden collectie bestaat uit armbandjes, oorbellen, kettingen, ringen en enkelbandjes.

Sieraden in een flesje | Het perfecte cadeau

Ieder sieraad is verpakt in een klein glazen flesje samen met leuke tekst label en in een katoenen MIAB logo zakje! Bijzonder leuk als cadeau voor een vriendin, familielid of geliefde. Of gewoon als leuk cadeautje voor jezelf!

Kies je tekst label tijdens het bestelproces:

Thank You
For You <3 (=hartje)
Big Kiss
From me to me

 

Materialen

MIAB sieraden zijn handgemaakt van Sterling zilver 925 en 14k rosé- of geelgoud gold filled. Dit geldt voor MIAB armbanden, ringen, kettingen en enkelbandjes. MIAB oorbellen zijn vermeil.

Gold filled: De kwaliteit waar MIAB mee werkt is voorzien van verschillende lagen van 14k rosé of geelgoud. Je kan ermee douchen en zwemmen en de sieraden zullen niet verkleuren of afbladderen.

Vermeil: Sterling Zilver 925 verguld met twee dikke lagen 14k rosé- en geelgoud. Als je er goed mee omgaat, kan je jarenlang plezier hebben van je oorbellen. MIAB gebruikt uitsluitend de beste materialen, zoals echte edelstenen, om de collecties samen te stellen.

Gratis verzenden | Luxe cadeau verpakking

Lovable Things is officieel dealer van MIAB Jewels sieraden. 

Jouw MIAB sieraad wordt altijd gratis verzonden in originele MIAB verpakking met een leuk tekstje en in luxe cadeau verpakking (gratis). Direct klaar om cadeau te geven! Of als leuk kadootje voor jezelf.