ONZE SIERADEN MERKEN

UNO de 50 Sieraden

UNO de 50 sieraden staan voor eigenzinnig, creatief, uniek en onderscheidend. Dit prachtige Spaanse sieradenmerk UNO de 50 werd eind jaren negentig opgericht door een groepje ontwerpers. Exclusiviteit en creatieve vormgeving staan centraal bij dit merk. Maar ook vakmanschap behoort tot de essentie van UNOde50. Alle sieraden worden namelijk handgemaakt. Of je nu de voorkeur geeft aan een UNO de 50 armband of ketting, of beide, je bent verzekerd van vervaardiging uit hoogstaand kwaliteitsmateriaal.

LILLY Sieraden

LILLY-Jewelry is een Nederlands sieradenmerk. LILLY oorbellen en armbanden zijn herkenbaar door hun eenvoud, vrouwelijkheid en de natuurlijke ton sur ton kleuren. Alle sieraden zijn 14 tot 18 karaat verguld. De sieraden worden in Nederland gemaakt van mooie duurzame materialen zoals edelsteentjes, kristal, parels etc. De materialen die in de sieraden verwerkt worden zijn van hoge kwaliteit.

BLINCKSTAR Sieraden

BLINCKSTAR staat voor trendy sieraden voor stoere vrouwen. BLINCKSTAR is een bijzonder sieradenmerk voor de onafhankelijke vrouw die eigenzinnig is en een sterke persoonlijkheid heeft. Ze is stoer, maar omarmt ook haar zachte en vrouwelijke kant. Dit komt tot uiting in de vormgeving van de sieraden die zowel stoer en eigenwijs als vrouwelijk en fragiel is. Ook de gebruikte materialen zoals zilver, goud op zilver en Gold Filled zorgen voor een mooie ‘vrouwelijke’ balans. BLINCKSTAR is een Nederlands sieradenmerk. Alle sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland. Hierdoor is elk sieraad 100% uniek. 

JOSH Sieraden

JOSH is een Nederlands sieradenmerk. JOSH sieraden worden met de handgemaakt in Tilburg. Hierdoor krijgen ze een persoonlijke ‘touch’ en ben je verzekerd van een unieke armband. Uiteraard wordt bij het maken van de armbanden enkel en alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle materialen nikkelvrij en bestaan de eventuele kristallen uit Swarovski kristal. JOSH armbanden variëren enorm in uitstraling, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn tijdloos. Leer en zilver vormen samen een prachtige combinatie die nuchterheid, eerlijkheid en stijl uitstralen.