JOSH ARMBANDEN | DAMES | HEREN | SALE | Gratis verzenden & Luxe cadeau verpakking

Geen producten gevonden...

JOSH armbanden: tijdloos voor mannen en vrouwen

Steeds vaker zie je mensen met JOSH armbanden. Dit is niet meer dan logisch, want een JOSH armband past bij veel outfits en bij zowel mannen als vrouwen. Leer en zilver vormen samen een prachtige combinatie die nuchterheid, eerlijkheid en stijl uitstralen. Ook voor armbanden van uitsluitend leer of verzilverd materiaal zit je hier goed. Bovendien draag je zo een stukje Nederlandse trots bij je, want sieraden van dit merk worden volledig in Nederland met de hand gemaakt. In het atelier in Tilburg wordt iedere dag geprobeerd een nieuwe combinatie te vinden die bijdraagt aan jouw outfit.

JOSH sieraden zijn persoonlijk & uniek

De JOSH sieraden stralen deze ambachtelijkheid ook duidelijk uit. Hierdoor krijgen ze een persoonlijke ‘touch’ en ben je verzekerd van een unieke armband. Uiteraard wordt bij het maken van de armbanden enkel en alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle materialen nikkelvrij en bestaan de eventuele kristallen uit Swarovski kristal. Veel vrouwen, met name, zijn gecharmeerd van deze bekende sieraden.

JOSH armbanden variëren enorm in uitstraling, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn tijdloos. Door de ambachtelijke uitstraling ziet het sieraad er aan de ene kant authentiek uit, terwijl het aan de andere kant gloednieuw is. Er is meer mogelijk dan je denkt. Zo kan een zilveren armband met Swarovski kristal bijzonder elegant zijn, terwijl een leren armband met zilveren sluiting juist heel stoer is. Mede daarom zijn deze armbanden perfect om aan te schaffen als koppel. Een prachtig sieraad voor haar met dezelfde unieke kenmerken als de stoere armband voor hem. Zo hebben jullie allebei een nieuwe, mooie accessoire met een uniek verhaal.

JOSH sieraden & Dance

Dat deze JOSH sieraden steeds populairder worden blijkt ook wel uit het feit dat populaire, Nederlandse DJ’s zoals Blasterjaxx ze graag dragen. Tijdens dancefeesten, een ander fenomeen waar Nederlanders in uitblinken, zie je dan ook veel mensen die JOSH armbanden dragen. Zowel dance als JOSH zijn lifestyles, die perfect op elkaar aansluiten.

JOSH armbanden waar te koop

Lovable Things is officieel dealer van JOSH armbanden en wij staan voor de kwaliteit, service, en gemak. Koop je JOSH armbanden veilig en eenvoudig online in de webshop of kom langs in de winkel in Arnhem. Op alle armbanden van JOSH zit maar liefst 6 maanden garantie. De JOSH armbanden zijn bovendien allergievrij.

Creëer je unieke Lovable Look met JOSH armbanden van Lovable Things! 

Luxe cadeau verpakking & Gratis verzenden

Jouw JOSH Armband wordt altijd verzonden in originele JOSH verpakking plus garantiebewijs en in luxe cadeau verpakking (gratis).

Direct klaar om cadeau te geven! Of als leuk kadootje voor jezelf.