CAMPS & CAMPS | OORBELLEN | Ruime keus | Vele kleuren in de winkel

Geen producten gevonden...

CAMPS & CAMPS | OORBELLEN | Ruime keus | Vele kleuren

 

 

 

Camps & Camps gelooft in de waarde van een mooi en verfijnd product, dat met aandacht gemaakt is. Vakmanschap heeft dan ook een hoge prioriteit voor Camps & Camps. Europese sieraden bezitten van oudsher een bijzondere kwaliteit en elegantie. Vanuit de wens om de geschiedenis en de kennis van het Europese sieraad in leven te houden, besteedt Camps & Camps aandacht aan elk detail. Voor elk ontwerp wordt met precisie gezocht naar de juiste kleuren, de meest krachtige vorm en de perfecte afwerking.

Creatie
De sieraden van Camps & Camps worden ontworpen in onze studio. Nauwe samenwerking met vakmensen uit Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk zorgt ervoor dat elk onderdeeltje van kristal, tot kraal of sluiting met precisie wordt gemaakt. Al deze losse componenten worden vervolgens in het atelier in Nederland handmatig verwerkt tot sieraden.

Camps & Camps feeling
De sieraden van Camps & Camps zijn sophisticated, origineel en stijlvol. Ze geven een gevoel van schoonheid en individualiteit. Liefhebsters van Camps & Camps zijn vrouwen van hun tijd, ze hebben klasse en karakter en durven hun persoonlijkheid uit te drukken met sieraden die ze dragen.

 

Officieel dealer CAMPS & CAMPS

Lovable Things is officieel dealer van CAMPS & CAMPS oorbellen. We hebben een uitgebreide collectie CAMPS & CAMPS oorbellen in onze winkel in Arnhem Centrum.

Kom langs en ontdek de gehele CAMPS & CAMPS sieraden collectie in onze winkel. En creëer je eigen unieke look. 

LOVABLE THINGS, Bakkerstraat 67, 6811 EK Arnhem Centrum

Contact: 0621824192 / [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »