Het verhaal achter het merk UNOde50: sieraden met een betekenis

  • Geplaatst op
  • Door Lovable Things
  • Geplaatst in unode50
  • 0
Het verhaal achter het merk UNOde50: sieraden met een betekenis

Benieuwd naar het verhaal achter het sieradenmerk UNOde50?

Het verhaal achter het merk UNO de 50: sieraden met een betekenis

 

Als je op zoek bent naar sieraden die je individualiteit en persoonlijkheid uitbeelden, dan is UNOde50 zeker een merk dat je moet ontdekken. Dit Spaanse sieradenmerk werd door José Azulay opgericht in Madrid in de jaren '90 en staat bekend om zijn unieke ontwerpen en vakmanschap. Een interessant merk. Wij vertellen graag het verhaal achter deze sieraden met ieder zijn eigen betekenis.

 

Een wereldwijd succesverhaal

Wat begon als een klein atelier in Madrid, is uitgegroeid tot een wereldwijd succesverhaal. Tegenwoordig zijn UNO de 50-sieraden verkrijgbaar in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Ieder voor- en najaar brengt UNOde50 4 nieuwe sieraden lijnen uit. Telkens weer verrassend en origineel qua thema en uitvoering. 

 

Niet zomaar sieraden

Wat UNOde50 onderscheidt van andere sieradenmerken is de combinatie van traditionele ambachtelijke technieken en grensverleggende creativiteit. Elk stuk wordt met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden, waardoor elk sieraad zijn eigen karakter krijgt. Sieraden met een betekenis… Niet voor niks krijg je op ieder UNOde50 sieraad altijd 2 jaar garantie. 

 

Een rebels merk dat grenzen verlegt

UNOde50 is niet bang om anders te zijn. Het merk heeft altijd duidelijk zijn eigen weg gevolgd en zich niet laten beperken door conventionele trends of regels. De ontwerpen zijn gedurfd, betekenisvol en kenmerkend. De naam UNOde50 betekent letterlijk "één van de vijftig" en verwijst naar de beperkte beschikbaarheid van 50 stuks per ontwerp, waarvan elk ontwerp met een eigen betekenis. Hierdoor worden de sieraden nog exclusiever en unieker.

 

‘’Handgemaakt vakmanschap, grensverleggend en betekenisvol."

 

 

Express yourself: UNO de 50's filosofie

UNOde50 gelooft dat sieraden een manier zijn om jezelf uit te drukken. Elk stuk is bedoeld om een verhaal te vertellen en een emotie over te brengen. Of je nu op zoek bent naar een statement stuk of subtiele accessoires, UNO de 50 heeft voor ieder wat wils. De collecties van UNO de 50 variëren van armbanden en kettingen tot ringen en oorbellen. Elk ontwerp is zorgvuldig en handgemaakt met materialen zoals zilver, leer en kristallen, waardoor de sieraden niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook comfortabel om te dragen.

 

 

 

 

Zilver centraal

Bij UNOde50 staan sieraden gemaakt van zilver centraal. Het merk gebruikt 925 sterling zilver. Dit zilver vormt de basis voor gedurfde ontwerpen. Wat UNO de 50 echt uniek maakt, is de combinatie van zilver met leer, kristallen en stenen. Door deze combinaties ontstaan boeiende contrasten en wordt diepte en textuur aan de sieraden toegevoegd. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige leersoorten en zorgvuldig geselecteerde kristallen en stenen om een eigentijdse uitstraling te creëren.

 

 

Waar kan ik UNOde50-sieraden kopen?

Ben je gefascineerd geraakt door het verhaal achter UNOde50 en wil je graag een sieraad van dit merk toevoegen aan jouw collectie? Neem dan een kijkje op onze website www.lovablethings.nl of kom langs in onze winkel, waar je een uitgebreide selectie van UNOde50-sieraden kunt vinden.

 

 

Lovable Things: het grootste UNOde50 verkooppunt van Nederland

Bij Lovable Things, het grootste UNOde50 verkooppunt in Nederland, zijn we trots op ons uitgebreide assortiment exclusieve UNO de 50-sieraden, zowel in de winkel als onze webshop. Combineer je bezoek met een rondje binnenstad van Arnhem. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze armband, een betekenisvolle ketting of opvallende oorbellen, bij Lovable Things in het hartje van het centrum van Arnhem aan de Bakkerstraat vind je het perfecte sieraad om jouw persoonlijkheid te laten stralen.

 

 

Conclusie

UNO de 50 is een uniek Spaans sieradenmerk dat bekend staat om zijn handgemaakte ontwerpen met betekenis. Het merk combineert traditionele ambachtelijke technieken met grensverleggende creativiteit. Elk sieraad vertelt een verhaal en is bedoeld om jezelf uit te drukken.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.