Top 5 leukste Moederdag sieraden van 2024! | Lovable Things Arnhem

Top 5 leukste Moederdag sieraden van 2024! | Lovable Things Arnhem

Op zoek naar de leukste Moederdag sieraden van 2024? Bekijk hier onze top 5!

De top 5 leukste Moederdag sieraden van 2024!

Op zoek naar de leukste cadeaus die ongetwijfeld een lach op het gezicht van je moeder toveren op Moederdag 2024? Stop maar met zoeken! Wij helpen jou graag verder met onze speciaal samengestelde selectie sieraden in onze top 5. Misschien weet je even niet zo goed wat je moet kopen, of heeft jouw moeder een unieke stijl, smelt ze bij het zien van hartvormige sieraden, heeft ze een spirituele kant of is ze gewoon dol op sieraden die perfect passen bij de seizoenen. Geen zorgen, wij hebben voor elke mama wel iets leuks. Dus laat je inspireren en ontdek de meest persoonlijke cadeaus die jouw moeder zeker weten zullen verrassen!

 

 

 

1. Tijdloze creolen: sieraden voor elk type mama!

Twijfel je over wat je moeder leuk zou vinden als cadeau? Creolen zijn die ronde oorbellen en passen bij bijna elke outfit, of het nu voor overdag of op een feestje is. Het leuke is dat ze nooit uit de mode raken. Ze zal hier ongetwijfeld blij mee zijn, want met gouden of zilveren creolen als Moederdag cadeau zit je altijd goed. (Tip: Ze zijn er ook in hartvorm, leuk voor moederdag.)

 

 

 

2. Voor de mama die het altijd nét even anders doet

Heeft jouw moeder helemaal haar eigen stijl en is ze altijd op zoek naar unieke sieraden? Dan hebben we iets speciaals voor haar, de ‘UNO de 50 ketting 'Forever'! Deze ketting is gemaakt van zilver en heeft een opvallend ontwerp dat net even anders is dan normaal. Hiermee laat je jouw moeder zien dat je haar unieke stijl waardeert. Hoe leuk is dat voor haar op Moederdag 2024! Is deze ketting niet helemaal wat je ervan hoopte? Bekijk dan de rest van de collectie van UNO de 50. Dit merk staat bekend om zijn unieke ontwerpen.

 

 

 

3. Je liefde voor je moeder tonen? Ga voor een hartvormig Moederdag cadeau.

Hartvormige sieraden zijn altijd een schot in de roos op deze speciale dag. Bij Lovable Things hebben we meerdere gouden en zilveren oorbellen in de vorm van een hart. Ze zijn niet alleen prachtig, maar ook nog eens betaalbaar. Zie dit leuke zilveren kettinkje met 2 hartjes van ZINZI

 

Wij zijn echt gek op de hartvormige hangers van UNO de 50. Of wat denk je van deze hartvorming armband LOVE en bijpassende ring ONE LOVE. Deze zijn verkrijgbaar in zowel zilver als goud. 

 

Tevens hebben we gouden oorbellen in de vorm van een hartje van het merk Lilly. Deze gouden oorbellen van Lilly zijn zelfs morgen in huis als jij ze voor 15:00 uur bestelt! In de winkel zijn nog vele andere oorbellen in hart vorm verkrijgbaar van het Nederlandse merk DAY & EVE

 

 

 

4. Voor de spirituele mama

Heeft jouw moeder een spirituele kant en is ze gefascineerd door de helende kracht van edelstenen? Dan hebben we bij Lovable Things een heleboel sieraden waarvan we zeker zijn dat die perfect bij haar passen. Denk bijvoorbeeld aan Ymala ringen in allerlei kleuren, waarbij elke edelsteen zijn eigen unieke kracht heeft. De Ymala ringen zijn ontworpen met de volgende edelstenen: maansteen, malachiet, onyx, rozenkwarts, tijgeroog, labradoriet en rode jaspis. 

 

 

Of verras haar met Lilly sieraden, waarbij de subtiele geplaatste edelsteentjes een spirituele touch geven aan de sieraden. Daarnaast hebben we ook Sparkling Jewels rozenkwarts oorbellen in hartvorm en een betoverende amethist ketting. Deze sieraden zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een spirituele betekenis. Ze kunnen bijvoorbeeld de energie van liefde en balans symboliseren, of juist bescherming en geluk versterken.

 

 

 

5. Passend bij de lente

En last but not least, Moederdag valt natuurlijk in de lente! Met Moederdag in de lente van 2024 zijn sieraden die typerend zijn voor dit seizoen altijd een goede keuze. Denk aan pastelkleurige of lichtere, kleurrijkere oorbellen, kettingen of ringen geïnspireerd door natuurlijke elementen. Bij natuurlijke elementen kan je denken aan vormen van bladeren, bloemen, vinders en zelfs parels. Ook is het gebruik van lichte materialen zoals glas passend bij dit seizoen.

 

We hebben al wat zoekwerk voor je verricht:

* Turquoise ringen met Murano glas: UNO de 50 ring 1 en UNO de 50 ring 2

* Gouden bladeren oorbellen met jade steen: Lilly oorbellen

* Een unieke zilveren armband met parels: UNOde50 armband

* Een armband die natuur- en edelsteen combineert met lichte, kleurrijke accenten: UNOde50 armband

* Een bijzondere ketting met een vlindermotief: UNOde50 ketting

* Pastelkleurige armband van Amazoniet: SPARKLING armband

* Gouden oorbellen met subtiel en lichtroze steen: UNOde50 oorbellen

* Lichtblauwe oorbellen van kristal van het merk CAMPS & CAMPS: Oorbellen van CAMPS & CAMPS

* Unieke ring met pastelkleurige parels: Sanjoya ring

* Een ring in zachtroze tinten: UNOde50 ring

* Armband met kristallen en parels in verschillende kleuren: UNOde50 Armband

 

Kom je er nog niet uit? Nog meer inspiratie nodig? Check dan onze Moederdag GiftGuide

 

Kom langs in onze winkel in Arnhem!

Onze winkel bevindt zich in het hart van het prachtige winkelcentrum van Arnhem: Bakkerstraat 67. Combineer je bezoek en vraag ons team om tips voor winkels en restaurants in de buurt.

 

Onze merken: 

  • UNOde50 | Grootste collectie in Nederland, zowel online als in onze winkel

  • ANIA HAIE

  • SPARKLING JEWELS

  • CAMPS & CAMPS

  • ZINZI

  • SILK

  • LILLY

  • BERNICE AMSTERDAM

  • PDPAOLA

  • JOSH

  • SANJOYA

  • KAPTON & SON

  • KARMA

  • GATZ

  • BLINCKSTAR

  • MIAB

  • LEJU

  • DAY&EVE

  • ONMYMINT

  • ZAG BYOUX

 

Én blijf op de hoogte van de nieuwste trends.

Mis geen enkele update en meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook voor acties, tips en de nieuwste trends.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.