VVV Cadeaukaart: Geef jezelf een mooi sieraad cadeau!

VVV Cadeaukaart: Geef jezelf een mooi sieraad cadeau!

Heb je een VVV Cadeaukaart gekregen? Geef jezelf een mooi sieraad cadeau!

VVV Cadeaukaart gekregen? Geef jezelf een mooi sieraad cadeau!

Heb je een VVV Cadeaukaart gekregen? Geef jezelf een mooi sieraad cadeau! Je kunt jouw VVV cadeaukaart online besteden in onze webshop met exclusieve trendy sieraden. Ook accepteren wij de VVV Cadeaukaart natuurlijk in onze sieraden winkel in Arnhem Centrum.

 

 

 

Waar kan ik mijn VVV Cadeaukaart inleveren & Online besteden? 

De VVV Cadeaubon en Giftcard is de VVV cadeaukaart geworden. De nieuwe VVV cadeaukaart is een samenvoeging van de vertrouwde papieren VVV Bon met de VVV Giftcard. Met deze vernieuwde VVV Cadeaukaart heb je een fantastisch cadeau gekregen, met ruime betaalmogelijkheden die zowel te besteden is de Lovable Things webshop en in onze onze sieraden winkel Lovable Things in Arnhem Centrum.

 

Wij hebben een uitgebreide sieraden collectie van de merken UNOde50, LILLY, MARTHJE, BLINCKSTAR, KARMA, MIAB, SARI en JOSH. De sieraden van deze merken onderscheiden zich door hun aparte vormgeving en zijn daarom ideaal voor iedereen die op zoek is naar iets origineels en persoonlijks.

 

Een greep uit de collectie.....

 

UNO de 50 sieraden | CRUSH | FW18

 

MIAB | Message in a Bottle | The Perfect Gift

 

LILLY Jewelry | Oorbellen | 14/18 K | Edelstenen | Swarovski Kristal

 

 

 

 

Lovable Things | Exclusieve Sieraden 

Lovable Things is dé exclusieve sieraden webshop en winkel in Arnhem Centrum voor de ageless vrouw met smaak, die zich wil onderscheiden, gevoel heeft voor stijl en oog voor kwaliteit.

 

Wij zijn officieel dealer van de sieradenmerken UNOde50, BLINCKSTAR, LILLY, KARMA, MARTHJE, MIAB sieraden en JOSH armbanden en wij staan voor de kwaliteit, service, en gemak. Jouw trendy sieraad koop je veilig en eenvoudig online in de webshop of kom langs in onze sieraden winkel in Arnhem, Hemelrijk 57.

 

# Gratis verzending in NL

# Vóór 15.00 uur op werkdagen besteld = Vandaag verzonden

# Altijd 14 dagen bedenktijd

# Winkel in Arnhem Centrum

# Veilig online betalen

# Luxe cadeau verpakking

# Webwinkel keurmerk

# VVV Cadeaukaart

 

Luxe cadeau verpakking | Gratis verzenden

Jouw UNOde50 sieraad wordt altijd gratis verzonden in originele UNOde50 verpakking plus echtheidscertificaat / garantiebewijs en in luxe cadeau verpakking (gratis).

Direct klaar om cadeau te geven! Of als leuk kadootje voor jezelf.   


 

Voor meer informatie over de VVV Cadeaukaart en voor het checken van jouw saldo, verwijzen wij je graag naar de website van de VVV Cadeaukaart. https://www.vvvcadeaubonnen.nl/saldo-checken

Reacties

  1. Marieke Hoorweg Marieke Hoorweg

    Beste Ingeborg, dank voor je bericht. Dat is inderdaad correct. Sinds vorig jaar is wettelijk bepaald dat maximaal 50 euro mag worden besteed met een VVV kaart in een webshop. Dit is een wettelijke bepaling die ik helaas niet kan veranderen.
    Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Marieke

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.