Dé festivaltips voor de juiste sieraden | Lovable Things Arnhem

  • Geplaatst op
  • Door Lovable Things
  • 0
Dé festivaltips voor de juiste sieraden | Lovable Things Arnhem

Lees hoe je comfortabele, unieke en opvallende sieraden kiest voor een perfecte festivallook.

Dé festivaltips voor de juiste sieraden | Lovable Things Arnhem

Dansjes, muziek, zon en vrienden…ja, ja, het festivalseizoen is begonnen!

Samen met ons team hebben wij dé festivaltips weer op een rijtje gezet. Want zonder de juiste sieraden is jouw festivallook niet compleet. Het leuke is aan de festivaloutfits, is dat we net even wat meer durven. En dat begint al bij de sieraden. In deze blog delen we enkele handige tips om de perfecte sieraden te kiezen voor jouw festivalavontuur.

 

 

 

Tip 1: Draag comfortabele sieraden

Niets is zo vervelend als je lekker staat te dansen in de massa en je oorbel valt uit of je armband valt af. Dat zoeken tussen al die benen, plastic bekers en modder is niet ideaal. Zorg er dus voor dat jouw sieraden geschikt zijn voor het dansen, het knuffelen van je vrienden of mensen die tegen je aanlopen. Kies voor stevige sluitingen en materialen die tegen een stootje kunnen.

 

Tip 2: Draag wat bij jou past

Iedereen kent het wel. Je voelt je ongemakkelijk als je iets draagt waarin je je niet goed voelt, niet jezelf voelt. Dit kan zelfs je dag beïnvloeden, dus draag waar jij je jezelf in voelt. Alleen dan kan je puur genieten!

 

Tip 3: Durf te experimenteren

Op een festival is niet snel te veel. Speel met kleuren, materialen en combinaties. Durf en creëer een unieke stijl die past bij jouw festivaloutfit. Mix en match verschillende sieraden en accessoires om een opvallende look te creëren. Alles mag op een festival, dus hoe tof is het om een beetje te experimenteren.

 

Tip 4: Benadruk je stijl met sieraden

Kies een stijl en benadruk deze nog meer met het type sieraden dat je draagt. Heb je stoere cowboyboots aan? Denk dan bijvoorbeeld aan een grove statement ring, lange kettingen, een leren armband en oorbellen met veren. Wil je een vrolijke vrouwelijke stijl creëren? Combineer dan meerdere dunne armbandjes van bijvoorbeeld het merk ZINZI of ANIA HAIE en kies voor sexy opvallende oorbellen. Stapel verschillende armbanden op elkaar om een boho-chique look te creëren. Ga je naar een technofestival? Dan is het soms ook leuk om een beetje in rave-stijl te gaan met zilveren grove sieraden.

 

Tip 5: Mix en match je ketting

Deze trend is tegenwoordig ontzettend populair en het is niet zonder reden. Het geeft namelijk een geweldige uitstraling. Door verschillende lengtes te gebruiken, kun je jouw kettingen op een unieke manier combineren. Bijvoorbeeld door een basis ketting te dragen en deze te combineren met een kortere kralenketting en een lange ketting met hanger. Hierdoor creëer je een speels en gelaagd effect. De kettingen van het merk Ania Haie, Zinzi en DAY & EVE zijn hier perfect voor.

 

Tip 6: Laat je sieraden opvallen

Heb jij een outfit aan met basic kleuren? Laat je sieraden dan extra opvallen door bijvoorbeeld meerdere kleuren te gebruiken. Én, ga voor groots! Het merk UNOde50 staat bekend om zijn opvallende en grootse sieraden. Hiermee zit je sowieso goed! Leuk weetje: Wij zijn het grootste UNOde50 verkooppunt van Nederland.

 

Dus, kortom

De juiste festivallook draait niet alleen om dansen en muziek, maar ook om de perfect gekozen sieraden. Kies comfortabele, unieke en opvallende stukken die bij jouw stijl passen. Experimenteer met kleuren, grootte, materialen en combinaties en laat je sieraden opvallen. Met deze tips ben jij helemaal festival-proof en straal je niet alleen door de muziek en dans, maar ook door je perfect gekozen sieraden!

 

"Sieraden zijn de soundtrack van je festivallook - ze voegen een extra dimensie toe aan de muziek en de vibes."

 

Met deze tips ben jij helemaal festival-proof en straal je niet alleen door de muziek en dans, maar ook door je perfect gekozen sieraden! Veel plezier op het festival (of als je nog niet weet naar welk festival je gaat, klik hier)!

Wil je eerst zien en voelen hoe het staat? Kom dan langs in onze winkel op de Bakkerstraat in Arnhem. We zullen je met liefde van eerlijk advies voorzien. Natuurlijk kan je ook online bestellen. Je hebt het snel in huis! Bekijk hier onze merken.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »