Cadeau tips voor de feestdagen

Cadeau tips voor de feestdagen

Op zoek naar een origineel cadeau voor de komende feestdagen?

Tips voor de feestdagen: 5 x deze cadeaus haal je alleen hier in Arnhem

Wie zoekt naar een origineel cadeau voor de komende feestdagen is bij Lovable Things in Arnhem aan het juiste adres. Daar verkoopt eigenaresse Marieke namelijk sieraden van verschillende merken en stijlen. Marieke geeft een aantal tips om je op weg te helpen.

 

 

Zo vind je het perfecte cadeau

Lovable Things heeft een uitgebreide selectie sieraden voor elk budget en iedere persoonlijkheid. In hartje Arnhem aan de Bakkerstraat vind je allerlei moois van merken zoals ZAG Bijoux, ZINZI, KARMA, PDPAOLA, MIAB, CHARMINS en ANIA HAIE. Zegt dat je niets? Geeft niets! Ga gerust kijken in de winkel.

 

 

Tip: gebruik de GIFT GUIDE om het perfecte cadeau te vinden. Daarvoor hoef je de deur niet eens uit. De online Gift Guide van Lovable Things helpt je met handige tips en suggesties voor zowel mannen als vrouwen. Ideaal!

 

 

Laat je oren stralen

Je feestjurk gekozen, je make-up klaar voor de avond? Maak je look compleet met een paar sprankelende oorbellen! Grote hangers, sierlijke ringen of juist een klein pareltje – bij Lovable Things vind je het allemaal.

 

 

Kijk bijvoorbeeld eens naar de stijlvolle, ambachtelijk gemaakte oorbellen van CAMPS & CAMPS of de gouden, exclusieve oorbellen van LILLY. Minstens zo stijlvol zijn de sieraden van SPARKLING JEWELS met edelstenen en SANJOYA. Echt opvallen? Check de eyecatchers voor in je oren van BERNICE Amsterdam.

 

 

Armbanden voor mannen

Accessoires zijn heus niet enkel voor vrouwen. Dat bewijst Lovable Things met een collectie van stoere armbanden voor mannen. Zilver, leer of een combinatie van materialen in een grof gevlochten vorm: dat zijn de armbanden van SILK

 


Gevlochten armbanden niets voor jou of je man? Kijk dan eens naar de leren- en kralenarmbanden van JOSH of KARMA. Die vind je (nog) niet online, maar wel in de winkel in Arnhem. Extra leuk: deze merken hebben meer kleur dan zwart en bruin.

 

 

Echt uniek: UNOde50

Ben jij gek op creatief en origineel? Ga dan zéker langs Lovable Things of kijk in onze webshop. Marieke heeft namelijk de grootste collectie van Nederland als het om het merk UNOde50 gaat. Reken maar dat jij hier scoort! Voor jezelf of als cadeau voor iemand.

 

 

UNOde50 is een Spaans merk dat bekend staat om zijn unieke en originele statement sieraden. Exclusiviteit en creatieve vormgeving staan centraal bij dit merk. Deze unieke accessoires worden bovendien handgemaakt van hoogwaardige materialen zoals zilver, leer, kristal en parels. Perfect voor wie graag de show steelt.

 

 

Statement ringen

Mogen jouw handen gezien worden? Kies dan voor een statement ring van GATZ of YMALA. De ringen van GATZ worden handgemaakt. Dat doet Sandra in Sintra, Portugal. In Portugal vind je dit merk bij verschillende gerenommeerde juweliers. In Nederland verkoopt enkel Lovable Things in Arnhem sieraden van GATZ.

 

 

Liever lokaal? Kijk dan eens naar de zilveren ringen van YMALAmet edelstenen. Ook deze juwelen worden handgemaakt, maar dan in Nederland. Deze tijdloze accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor wie haal jij een mooie ring deze feestdagen?

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.