UNO de 50 waar te koop in Nederland

UNO de 50 waar te koop in Nederland

Help! Terug van je heerlijke vakantie in Spanje. En vergeten jouw UNO de 50 sieraad te kopen? Lees hier waar jij jouw UNO de 50 sieraad kan kopen in Nederland.

 

Je hebt heerlijk genoten van een ontspanning vakantie in Spanje; zee, zon, tapas en de Spaanse cultuur. Op een dag tijdens een bezoek aan één van de grote steden in Spanje ontdek je het Spaanse sieradenmerk genaamd UNO de 50. Je bent op slag verliefd op deze prachtige sieraden. Je wil één van deze mooie sieraden kopen en het liefst per direct! Maar je kan niet kiezen tussen de UNO de 50 armband en de UNO de 50 ketting. Je twijfelt. Ondertussen wordt je reisgenoot onrustig en wil vetrekken. Voordat je het weet, sta je weer buiten…. Zonder jouw UNO de 50 sieraad. Maar je bent nog steeds verliefd. Dus je start je zoektocht naar jouw perfecte UNO de 50 sieraad in Nederland…. Waar kan ik UNO de 50 kopen in Nederland? Laat me je helpen...

 

Ontdek de grootste UNO de 50 collectie bij Lovable Things in Nederland

Het goede nieuws is dat je nu UNOde50 sieraden ook in Nederland kan kopen bij Lovable Things in Arnhem en online in de webshop.

LOVABLE THINGS heeft de grootste collectie UNOde50 sieraden collectie van Nederland in de winkel en de webshop; van armbanden tot kettingen, ringen en oorbellen.

 

UNOde50 ICONS

 

 

UNOde50 | MAGNETIC Collectie | FW22

Ieder voor en najaar komt UNOde50 met 4 nieuwe sieraden lijnen uit. Prachtig en vernieuwd!

 

 

 

UNOde50 | EXTRAORDINARY Collectie | FW22

 

UNOde50 | RADIANT Collectie | FW22

 

 

 

 

Officieel dealer UNOde50 sieraden

Lovable Things is officieel dealer van UNOde50 sieraden en wij staan in voor de kwaliteit. Op alle sieraden van UNOde50 zit maar liefst 2 jaar garantie en zijn nikkel- en allergievrij.

 

Wij hebben de grootste collectie UNOde50 sieraden van Nederland in onze winkel en webshop. De sieraden van UNOde50 worden gekenmerkt door gedurfde en opvallende ontwerpen. De UNOde50 sieraden worden gemaakt van de beste materialen. Zwaar verzilverd (15 micron), verguld en echt leer is wat de klok slaat bij de UNOde50 sieraden, gecombineerd met Swarovski kristallen en parels. 

 

@ Gratis verzending in NL

@ Vóór 15.00 uur op werkdagen besteld = Vandaag verzonden

@ Altijd 14 dagen bedenktijd

@ Winkel in Arnhem Centrum

@ Veilig online betalen

@ Luxe cadeau verpakking

@ Webwinkel keurmerk

 

Luxe cadeau verpakking | Gratis verzenden

Vóór 15.00 uur op werkdagen besteld = Dezelfde dag verzonden

 

Jouw UNOde50 sieraad wordt altijd gratis verzonden in originele UNOde50 verpakking plus echtheidscertificaat / garantiebewijs en in luxe cadeau verpakking (gratis).

 

Direct klaar om cadeau te geven! Of als leuk kadootje voor jezelf.   

 

Cadeau Tip: Wij bezorgen graag op een ander adres met een persoonlijk kaartje vanuit jou en in luxe cadeau verpakking! Gebruik het adres van de ontvanger in de checkout en vul jouw persoonlijke tekst in het Toelichting veld tijdens het bestel proces en wij regelen de rest! ❤️ 

 

 

Ontstaansgeschiedenis van UNO de 50 sieraden

Het sieradenmerk UNOde50 werd eind jaren negentig opgericht door een groepje ontwerpers. Voor dit merk creëerden zij een mooie sieradencollectie die in niets leek op wat men tot dan toe had gezien. En extra bijzonder was dat er van elk sieraad slechts vijftig exemplaren werden gemaakt. Men had hiermee als doel het creëren van een vernieuwende sieradencollectie met een hoge mate van exclusiviteit. Het eigenzinnige karakter van UNOde50 sprak tot de verbeelding en al snel groeide het merk uit tot een groot succes. Men besloot de collectie daarom uit te breiden en zo toegankelijk te maken voor een groter publiek.

 

 

 

 

UNO de 50 is Spaans vakmanschap

Exclusiviteit en creatieve vormgeving staan centraal bij dit merk. Maar ook vakmanschap behoort tot de essentie van UNOde50. Alle sieraden worden namelijk handgemaakt. Dit betekent dat het gehele productieproces van ontwerp tot en met de afwerking plaatsvindt in Spanje. En bij de vervaardiging van deze sieraden worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Van de zware verzilvering tot en met elementen zoals leer, glas en kunststof. Het eindresultaat is een stoer en tijdloos sieraad wat ook nog eens op een eerlijke en duurzame manier tot stand is gekomen. Bovendien zit er op elke sieraad van dit merk een ruime garantietermijn van twee jaar.

 

 

 

UNOde50 sieraden koop je in Nederland bij LOVABLE THINGS

Wil je de sieraden liever eerst even zien en passen? Kom dan even langs in onze sieraden winkel in Arnhem Centrum, Bakkerstraat 67 de exclusieve winkelstraat van Arnhem. Wij hopen jou gauw te mogen ontvangen in onze winkel voor persoonlijk advies.

 

Openingstijden winkel: 

Dinsdag: 13.00-17.00
Woensdag: 13.00-17.00
Donderdag: 13.00-17.000
Vrijdag: 13.00-17.00
Zaterdag: 12.00-17.00
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten

Contact: 0621824192 / [email protected]

 

Liefs, Marieke ❤️ Lovable Things 

 

Have a Lovable Shopping experience!

 

 

 

A lovable woman wears Lovable Things 

Vergeet je niet aan te melden voor onze Nieuwsbrief (rechts onderaan deze pagina), zodat je mee kan doen met diverse acties en op de hoogte blijft van de nieuwste sieraden, trends en tips. Of volg ons op Facebook door onze Lovable Things Facebook Pagina te liken.

 

Reacties

  1. Marieke Hoorweg Marieke Hoorweg

    Jazeker! Je kunt de batterij laten vervangen bij de plaatselijke juwelier. Met vriendelijke groet, Marieke

  2. Marieke Hoorweg Marieke Hoorweg

    Beste Marc van Toren,

    Naar aanleiding van je vraag omtrent "Love Crazy" ketting (Ref#COL1289BPLMCLOU) € 205,- hierbij onze reactie.
    Deze ketting kunnen we voor je bestellen bij UNOde50. Deze verwachten we dan rond 31 januari binnen te krijgen. De ketting wordt dan dezelfde dag nog naar je verstuurd met Post NL.

    Hoor graag van je of je hiermee akkoord gaat en dat we deze voor je kunnen gaan bestellen. Alvast bedankt!

    Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

    Met vriendelijke groet,
    Marieke Hoorweg | Owner

    LOVABLE THINGS
    Exclusieve sieraden
    Hemelrijk 57, 6811 ER Arnhem
    T: 0621824192
    E: [email protected]
    W: www.lovablethings.nl
    F: www.facebook.com/lovablethings.nl

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.