UNO de 50 waar te koop in Nederland

UNO de 50 waar te koop in Nederland

Help! Terug van je heerlijke vakantie in Spanje. En vergeten jouw UNO de 50 sieraad te kopen? Lees hier waar jij jouw UNO de 50 sieraad kan kopen in Nederland.

 

Je hebt heerlijk genoten van een ontspanning vakantie in Spanje; zee, zon, tapas en de Spaanse cultuur. Op een dag tijdens een bezoek aan één van de grote steden in Spanje ontdek je het Spaanse sieradenmerk genaamd UNO de 50. Je bent op slag verliefd op deze prachtige sieraden. Je wil één van deze mooie sieraden kopen en het liefst per direct! Maar je kan niet kiezen tussen de UNO de 50 armband en de UNO de 50 ketting. Je twijfelt. Ondertussen wordt je reisgenoot onrustig en wil vetrekken. Voordat je het weet, sta je weer buiten…. Zonder jouw UNO de 50 sieraad. Maar je bent nog steeds verliefd. Dus je start je zoektocht naar jouw perfecte UNO de 50 sieraad in Nederland…. Waar kan ik UNO de 50 kopen in Nederland? Laat me je helpen...

 

Ontdek de UNO de 50 collectie bij Lovable Things in Arnhem

Het goede nieuws is dat je nu UNO de 50 sieraden ook in Nederland kan kopen bij Lovable Things in Arnhem en online in de webshop.

LOVABLE THINGS heeft een uitgebreide en unieke collectie van UNO de 50 sieraden; van armbanden tot kettingen, ringen en oorbellen.

 

JUNGLE collectie UNO de 50 SS18

 

Twee keer per jaar wordt onze collectie uitgebreid met de nieuwste sieraden lijnen van UNO de 50. Zo is nu net de lente/zomer 2018 collectie EARTH van UNO de 50 binnen in de winkel en webshop. Geïnspireerd door de natuur, heeft UNO de 50 sieraden lijnen gecreëerd zoals ICE, OASIS en JUNGLE, met sieraden die natuurlijke, nieuwe vormen en kleuren bevatten. De Noordpool en de woestijn waren de inspiratie bron voor respectievelijk de ICE en OASIS lijnen, tropische flora en fauna zijn terug te vinden in de JUNGLE sieradenlijn.

 

OASIS collectie UNO de 50 SS18

 

 

 

Nieuwsgierig? Bekijk al onze UNO de 50 sieraden online in de webshop van Lovable Things. www.lovablethings.nl

Wil je de sieraden liever eerst passen? Geen probleem. Kom gezellig langs in onze nieuwe winkel in Arnhem voor persoonlijk advies. @ Hemelrijk 57, 6811 ER Arnhem, in de passage tussen de Bakkerstraat en Weverstraat.

 

Ontstaansgeschiedenis van UNO de 50 sieraden

 

Het sieradenmerk UNOde50 werd eind jaren negentig opgericht door een groepje ontwerpers. Voor dit merk creëerden zij een mooie sieradencollectie die in niets leek op wat men tot dan toe had gezien. En extra bijzonder was dat er van elk sieraad slechts vijftig exemplaren werden gemaakt. Men had hiermee als doel het creëren van een vernieuwende sieradencollectie met een hoge mate van exclusiviteit. Het eigenzinnige karakter van UNOde50 sprak tot de verbeelding en al snel groeide het merk uit tot een groot succes. Men besloot de collectie daarom uit te breiden en zo toegankelijk te maken voor een groter publiek.

 

UNO de 50 is Spaans vakmanschap

 

Exclusiviteit en creatieve vormgeving staan centraal bij dit merk. Maar ook vakmanschap behoort tot de essentie van UNOde50. Alle sieraden worden namelijk handgemaakt. Dit betekent dat het gehele productieproces van ontwerp tot en met de afwerking plaatsvindt in Spanje. En bij de vervaardiging van deze sieraden worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Van de zware verzilvering tot en met elementen zoals leer, glas en kunststof. Het eindresultaat is een stoer en tijdloos sieraad wat ook nog eens op een eerlijke en duurzame manier tot stand is gekomen. Bovendien zit er op elke sieraad van dit merk een ruime garantietermijn van twee jaar.

 

UNO de 50 sieraden koop je in Nederland bij LOVABLE THINGS

UNO de 50 heeft inmiddels vele brand stores wereldwijd. Eerst alleen in Spanje en in de grotere Europese steden, maar tegenwoordig vindt je UNO de 50 zelfs landen zoals Mexico, Japan, Australië, Rusland en de Filippijnen. En dus nu ook in Nederland in Arnhem.

 

 

Shop jouw UNO de 50 sieraad veilig online hier in de webshop van Lovable Things.

 

 

 

A lovable woman wears Lovable Things 

Vergeet je niet aan te melden voor onze Nieuwsbrief (rechts onderaan deze pagina), zodat je mee kan doen met diverse acties en op de hoogte blijft van de nieuwste sieraden, trends en tips. Of volg ons op Facebook door onze Lovable Things Facebook Pagina te liken.

 

Reacties

 1. Marieke Hoorweg Marieke Hoorweg

  Beste Marc van Toren,

  Naar aanleiding van je vraag omtrent "Love Crazy" ketting (Ref#COL1289BPLMCLOU) € 205,- hierbij onze reactie.
  Deze ketting kunnen we voor je bestellen bij UNOde50. Deze verwachten we dan rond 31 januari binnen te krijgen. De ketting wordt dan dezelfde dag nog naar je verstuurd met Post NL.

  Hoor graag van je of je hiermee akkoord gaat en dat we deze voor je kunnen gaan bestellen. Alvast bedankt!

  Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

  Met vriendelijke groet,
  Marieke Hoorweg | Owner

  LOVABLE THINGS
  Exclusieve sieraden
  Hemelrijk 57, 6811 ER Arnhem
  T: 0621824192
  E: [email protected]
  W: www.lovablethings.nl
  F: www.facebook.com/lovablethings.nl

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.