HEREN ARMBANDEN VAN JOSH & UNOde50

Stijlvolle heren armbanden van JOSH en UNOde50 

Heren armbanden zijn een groeiend fenomeen en dat is maar goed ook, want het ziet er stoer en stijlvol uit. Het is dan wel belangrijk dat je een goed sieraad hebt, van bijvoorbeeld het Spaanse merk UNOde50 of het Nederlandse JOSH. Naast het feit dat armbanden je outfit een extra boost geven, zijn het gespreksonderwerpen, een fantastische manier om het ijs te breken. Met een handgemaakt sieraad heb je misschien wel een uniek verhaal dat jij associeert met je armband. Reden genoeg om te kijken wat bij jou past.

Heren armbanden zijn populair

Vroeger waren heren armbanden “bijzonder” in de negatieve zin van het woord, tegenwoordig zijn ze bijzonder omdat ze extra stoerheid en stijl toevoegen aan je outfit. Uiteraard is het niet zo dat mannen dezelfde armbanden dragen als vrouwen, daar zou nog steeds raar naar gekeken worden. Maar de heren armbanden van JOSH en UNOde50 zijn duidelijk ontworpen om mannelijkheid uit te stralen. Stel je maar eens voor dat je op het strand loopt met enkel een zwembroek en een leren armband. Ze maken je stoer en aantrekkelijk met een vleugje mysterie. Mensen vragen zich af hoe je aan deze geweldige armband komt en zo ben je in één klap interessant. 

Dat is natuurlijk een goede reden om eens te kijken naar de heren armband. Natuurlijk kun je er ook een aanschaffen die eigenlijk deel uit maakt van een set, waarbij de andere armband voor een vrouw is, bijvoorbeeld. Ook kun je samen armbanden uitzoeken, want sieraden van dezelfde merken hebben vaak kleine details die gelijk zijn. Zo hebben jij en je partner verschillende armbanden maar kun je toch zien dat je bij elkaar hoort. Op deze manier creëren jullie je eigen verhaal bij je nieuwe, modieuze en tijdloze armbanden.

Materialen

De heren armband bestaat voornamelijk uit leer. Doordat het leer vaak de boventoon voert, is er duidelijk verschil met een dames armband. Vaak zijn de sluitingen van verzilverd materiaal, met eventuele accenten of details die ook zilver zijn. Er is veel variatie te vinden binnen het aanbod, met strakke designs met effen kleur of juist designs waarbij de armband aan elkaar geknoopt lijkt te zijn. In ieder geval zijn alle materialen van uitstekende kwaliteit en voegen de armbanden absoluut iets toe aan jouw outfit.