Marlon Firenze Tassen | Het Italiaans tassenmerk voor luxe Italiaanse damestassen

Geen producten gevonden...

Marlon Firenze | Het Italiaans tassenmerk voor luxe Italiaanse damestassen

Het nieuwe en opkomende merk dat Marlon Firenze is, werd opgericht in het hart van Toscane. Gemaakt door jonge creatieve geesten, deze producten hebben een sterk karakter en een kosmopolitische ziel. De basis van Marlon Firenze, aandacht voor de nieuwste luxe lederen modetrends en deskundige kennis stellen het team in staat elke week nieuwe lederen producten te produceren en uit te geven.

Ontdek vandaag nog de luxe Italiaanse lederen damestassen van Marlon Firenze.

Marlon Firenze is een jong merk dat de eeuwenoude traditie van lederwaren gemaakt in Italië en meer precies gemaakt in Toscane, wil herinterpreteren. Marlon Firenze produceert een assortiment handtassen, foulards en accessoires met een sterk karakter en een kosmopolitische ziel. Collecties vertegenwoordigen de waarde van Marlon Firenze voor de beste materialen; leren tassen zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer, sjaals en foulards zijn gemaakt met alleen de beste Italiaanse lokale stoffen.

De basis voor het merk en de gecombineerde ervaringen stellen Marlon Firenze in staat om elke week nieuwe producten te introduceren. De activiteit is snel en altijd alert op de nieuwste trends. Marlon Firenze is gedurfd en geniet van het mixen van verschillende stijlen en materialen om hun producten een unieke identiteit te geven.