BLINCKSTAR sieraden | Armbanden, Oorbellen, Ringen, Kettingen | ZILVER & GOLDFILLED

Blinckstar: trendy sieraden voor stoere vrouwen

Blinckstar is een bijzonder sieradenmerk voor de onafhankelijke vrouw die eigenzinnig is en een sterke persoonlijkheid heeft. Ze is stoer, maar omarmt ook haar zachte en vrouwelijke kant. Dit komt tot uiting in de vormgeving van de sieraden die zowel stoer en eigenwijs als vrouwelijk en fragiel is. Ook de gebruikte materialen zoals zilver, goud op zilver en Gold Filled zorgen voor een mooie ‘vrouwelijke’ balans. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan is er goed nieuws. Vanaf nu is dit sieradenmerk verkrijgbaar in de webshop en winkel van Lovable Things.

Ontstaan van Blinckstar

Het merk is opgericht door Paulien Nooter. Als gediplomeerd goudsmid was Paulien Nooter jarenlang werkzaam als gerenommeerd sieradenontwerpster voor diverse grote merken. In 2010 besloot ze het roer om te gooien en haar eigen sieradenmerk op te richten. En zo ontstaat het merk ‘Blinckstar’. Bij het ontwerpen van de collecties laat de ontwerpster zich inspireren door gebeurtenissen uit haar eigen leven. Deze creatieve aanpak en werkwijze heeft geresulteerd in een prachtig sieradenmerk met een heel persoonlijke uitstraling.

Alleen de mooiste materialen

Voor de sieraden van Blinckstar worden alleen de beste metalen gebruikt. Je kunt hierbij denken aan metalen zoals zilver, goud op zilver en ‘Gold Filled’. Bij Gold Filled bestaat de kern uit een dun stukje basismetaal. Deze kern wordt met een relatief dikke laag goud omhuld. Gold Filled is niet hetzelfde als Gold Plated. Bij Gold Plated is er namelijk sprake van een dikke kern en een heel dun laagje goud. Gold Filled is dankzij de dikke goudlaag een zeer duurzaam metaal. De Gold Filled sieraden gaan hierdoor bijna een leven lang mee. Naast duurzame metalen zoals zilver en goud worden ook de mooiste materialen in de sieraden verwerkt. Neem bijvoorbeeld keramiek, half-edelstenen, schelpen, zoetwaterparels, hout, glas en nog vele andere fascinerende materialen van over de hele wereld.

Alle sieraden zijn handgemaakt

Elk jaar brengt Blinckstar een zomer -en een wintercollectie uit. Alle exemplaren uit deze collecties worden met de hand vervaardigd in Nederland. Hierdoor is elk sieraad 100% uniek. Bovendien worden van elk ontwerp een gelimiteerd aantal exemplaren gemaakt. Zo behoudt het merk haar exclusiviteit en hoef jij niet bang te zijn dat iedereen straks met jóuw armbandje loopt.

Ontdek Blinckstar nu bij Lovable Things

Blinckstar staat voor exclusiviteit, duurzaamheid en kwaliteit. Dit merk past daarom uitstekend bij Lovable Things. Vanaf nu kun je de hele collectie bewonderen in de webshop of kom langs in de winkel in Arnhem, Bakkerstraat 67. Neem dus snel een kijkje en wellicht zit er ook iets moois voor jou bij.