Unieke leren designer tassen van kalfsleer en koeienhuid

Leren designer tassen die hoofden doen draaien!

Handgemaakte tassen van organisch gelooid kalfsleer en koeienhuid van hoge kwaliteit. Originele ontwerpen van Doenya bevatten antieke sieraden en textiel. Waterdicht en stevig. Elke tas is uniek.

Waar zou een vrouw zijn zonder haar handtas?

Het tassenmerk Doenya weet dat de meeste vrouwen veel nuttige items meedragen en dat ze dat liever in stijl doen. Doenya hand- en schoudertassen zijn gemaakt van organisch gelooid leer van topkwaliteit. Handgemaakt in prachtige natuurlijke tinten of met een vleugje kleur. Ontworpen om praktisch en veilig te zijn.

Het uitgangspunt voor het ontwerp zijn de beschikbare materialen, dus er is weinig of geen afval. De tassen zijn handgemaakt, wat betekent dat elke tas echt uniek is. Als extra bonus worden Doenya-tassen gemaakt door ambachtslieden met een handicap. Ze de kans geven om in hun levensonderhoud te voorzien in een land waar geen sociaal vangnet bestaat.

Over tassenmerk Doenya

Doenya is een Nederlands merk opgericht in 2001, bekend om zijn leer van topkwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de loop der jaren heeft het merk zich bewezen als een uitstekende maker van onderhoudsvriendelijke, mooie leren tassen.

Alle productie vindt plaats onder Doenya-beheer en op een strikt eerlijke basis. Leveranciers zijn kleine ambachtelijke studio's waar werknemers worden gerespecteerd en een fatsoenlijk loon verdienen. Materialen zijn afkomstig uit een aantal landen en gecombineerd tot unieke items.

Antieke stoffen en sieraden zijn verwerkt in de tassen, wat resulteert in exclusieve en unieke stukken die u kunt koesteren en waar u van kunt genieten.

Geboren uit diepe liefde voor prachtig leer en unieke details, maakt Doenya producten waarvan er geen exact hetzelfde zijn. De kwaliteit van het leerwerk en de unieke details zorgen ervoor dat uw Doenya-stuk exclusief van u is. De items worden geproduceerd in kleine ambachtelijke studio's in een aantal landen zoals Pakistan, India, Marokko en Indonesië. De arbeiders worden met respect behandeld en verdienen een fatsoenlijk loon.

Alle producten zijn liefdevol gemaakt van hoogwaardig biologisch leer. Omdat alle producten handgemaakt zijn uit natuurlijke materialen, kunnen er kleine verschillen zijn tussen de afbeelding online en het item dat u ontvangt.

Uw aankoop is uniek!