UNOde50 | SOULCRAFT Collectie | FW21

UNOde50 | SOULCRAFT Collectie | FW21

Ontdek de nieuwe UNOde50 FW21 collectie: SOULCRAFT

SOULCRAFT JEWELRY COLLECTION | UNODE50 FALL WINTER 2021

De nieuwe Soulcraft Jewellery Collection benadrukt het vermogen van de mens om materie in schoonheid te veranderen door middel van handgemaakte sieraden. Unode50 brengt een eerbetoon aan de natuur, onze oorsprong en het leven met deze selectie vergulde en verzilverde armbanden en kettingen.

 

 

 

 

 

 

 

Officieel dealer UNOde50 sieraden

Lovable Things is officieel dealer van UNOde50 sieraden en wij staan in voor de kwaliteit. Op alle sieraden van UNOde50 zit maar liefst 2 jaar garantie en zijn nikkel- en allergievrij.

 

Wij hebben een uitgebreide collectie UNOde50 sieraden in onze webshop. De sieraden van UNOde50 worden gekenmerkt door gedurfde en opvallende ontwerpen. De UNOde50 sieraden worden gemaakt van de beste materialen. Zwaar verzilverd (15 micron), verguld en echt leer is wat de klok slaat bij de UNOde50 sieraden, gecombineerd met Swarovski kristallen en parels. 

 

@ Gratis verzending in NL

@ Vóór 15.00 uur op werkdagen besteld = Vandaag verzonden

@ Altijd 14 dagen bedenktijd

@ Winkel in Arnhem Centrum

@ Veilig online betalen

@ Luxe cadeau verpakking

@ Webwinkel keurmerk

 

Luxe cadeau verpakking | Gratis verzenden

Jouw UNOde50 sieraad wordt altijd gratis verzonden in originele UNOde50 verpakking plus echtheidscertificaat / garantiebewijs en in luxe cadeau verpakking (gratis).

 

Direct klaar om cadeau te geven! Of als leuk kadootje voor jezelf.   

 

Cadeau Tip: Wij bezorgen graag op een ander adres met een persoonlijk kaartje vanuit jou en in luxe cadeau verpakking! Gebruik het adres van de ontvanger in de checkout en vul jouw persoonlijke tekst in het Toelichting veld tijdens het bestel proces en wij regelen de rest! ❤️ 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.