UNOde50 | SHAPES Collectie | SS22

UNOde50 | SHAPES Collectie | SS22

Ontdek de nieuwe UNOde50 SS22 collectie: SHAPES

ORIGIN | UNODE50 ZOMER 2022

Het seizoen lente/zomer 2022 is een terugkeer naar de oorsprong van UNOde50. Een terugkeer naar onontgonnen reizen, vol fantasie, utopieën, vormen en betekenis.

 

ORIGINS vindt onze creatieve geest en onze artistieke opnieuw uit roeping. Een manier om te leren van onze geschiedenis waar creativiteit is altijd een deel van ons geweest.

 

ORIGINS weerspiegelt de unieke persoonlijkheid van de UNOde50 dames en heren door middel van sieraden. Onregelmatig en organische vormen die de diversiteit aan gevoelens onthullen.
Het weerspiegelt de ups en downs van het leven, echt perfect onvolmaakt.

 

ORIGINS is een terugkeer naar het intense rood dat moedig is het merk gedefinieerd. Het is een herinterpretatie van erfgoed om worden aangepast aan de huidige tijd. Een emotionele verklaring
van kracht om de wereld te fascineren en te verleiden.

 

ORIGINS is een liefdesbrief aan de klanten die waren geboren met het merk en voor degenen die onlangs zijn toegetreden dit creatieve universum.

 

 

SHAPES COLLECTIE | VOL SCHAKELS

Persoonlijkheid wordt door de jaren heen bepaald. Sinds de kindertijd, we voelen de behoefte om te ontdekken en te experimenteren, om omarmen en vormgeven, voelen en uiten. De ervaring vormt onze manier van zijn, vormt ons zoals kunstenaars en definieert onze persoonlijkheid. Een persoonlijkheid vol van nuances en vormen als schakels van een ketting die ronddraait rond ons.

 

 

 

 

 

Officieel dealer UNOde50 sieraden

Lovable Things is officieel dealer van UNOde50 sieraden en wij staan in voor de kwaliteit. Op alle sieraden van UNOde50 zit maar liefst 2 jaar garantie en zijn nikkel- en allergievrij.

 

Wij hebben de grootste collectie UNOde50 sieraden van Nederland in onze winkel en webshop. De sieraden van UNOde50 worden gekenmerkt door gedurfde en opvallende ontwerpen. De UNOde50 sieraden worden gemaakt van de beste materialen. Zwaar verzilverd (15 micron), verguld en echt leer is wat de klok slaat bij de UNOde50 sieraden, gecombineerd met Swarovski kristallen en parels. 

 

@ Gratis verzending in NL

@ Vóór 15.00 uur op werkdagen besteld = Vandaag verzonden

@ Altijd 14 dagen bedenktijd

@ Winkel in Arnhem Centrum

@ Veilig online betalen

@ Luxe cadeau verpakking

@ Webwinkel keurmerk

 

Luxe cadeau verpakking | Gratis verzenden

Vóór 15.00 uur op werkdagen besteld = Dezelfde dag verzonden

 

Jouw UNOde50 sieraad wordt altijd gratis verzonden in originele UNOde50 verpakking plus echtheidscertificaat / garantiebewijs en in luxe cadeau verpakking (gratis).

 

Direct klaar om cadeau te geven! Of als leuk kadootje voor jezelf.   

 

Cadeau Tip: Wij bezorgen graag op een ander adres met een persoonlijk kaartje vanuit jou en in luxe cadeau verpakking! Gebruik het adres van de ontvanger in de checkout en vul jouw persoonlijke tekst in het Toelichting veld tijdens het bestel proces en wij regelen de rest! ❤️ 

 

 

 

Onze sieraden winkel in Arnhem Centrum

Wil je de sieraden liever eerst even zien en passen? Kom dan even langs in onze sieraden winkel in Arnhem Centrum, Bakkerstraat 67 de exclusieve winkelstraat van Arnhem. Wij hopen jou gauw te mogen ontvangen in onze winkel voor persoonlijk advies.

 

Openingstijden winkel: 

Dinsdag: 13.00-17.00
Woensdag: 13.00-17.00
Donderdag: 13.00-17.000
Vrijdag: 13.00-17.00
Zaterdag: 12.00-17.00
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten

Contact: 0621824192 / [email protected]

 

Liefs, Marieke ❤️ Lovable Things 

 

Have a Lovable Shopping experience!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.