UNOde50 Spring-Summer collectie 2019: TREASURE HUNT

UNOde50 Spring-Summer collectie 2019: TREASURE HUNT

Ontdek TREASURE HUNT, de nieuwste sieraden collectie van UNO de 50, geïnspireerd door een reis naar de schat.

UNOde50 nieuwe collectie | TREASURE HUNT | Spring Summer collectie 2019

Deze lente-zomer presenteert UNOde50 een collectie vol kracht en mysterie, geïnspireerd door een reis die ons zal leiden naar het ontdekken van de echte schat: TREASURE HUNT

 

BACK FROM THE STARS | TERUG VAN DE STERREN

Geïnspireerd door een denkbeeldige reis waarbij de sterren onze gids zijn. Een magische verzameling sieraden met midnight blue Swarovski-kristal die doet denken aan de helderheid van de sterrenbeelden in de nachtelijke hemel.

 

NAVY | MARINE

 

De kruistocht om de schat te zoeken begint hier. Stukken geïnspireerd op oude schepen en maritieme uitrusting. Kompassen, ankers, sloten en kettingen, munten en alles wat u nodig heeft om aan de lange reis te beginnen.

 

 

Naast zilver nu ook veel gouden sieraden in de Navy UNOde50 collectie.

 

 

AZTECA

 

Na een lange reis op zee arriveert de expeditie in Azteekse gebieden vol mysterie en kleur. Het is een collectie die is geïnspireerd op hun sieraden, tempels en gebouwen die zijn gemaakt van grote medaillons.

 

TREASURE

Tijdens het verkennen van dit nieuwe gebied, ontdekken we een paradijselijke hoek, de realtreasure, waar leven en kleur weerspiegeld worden in elk sieraad. Levendige stukken vol magie en fantasie. Deze collectie verschijnt in mei 2019.

 

 

 

 

Officieel dealer | UNO de 50 sieraden

Lovable Things is officieel dealer van UNO de 50 sieraden. Wij staan voor service, gemak en kwaliteit. Op alle sieraden van UNO de 50 zit maar liefst 2 jaar garantie. De UNO de 50 sieraden zijn bovendien nikkel- en allergievrij.

 

# Gratis verzending in NL

# Vóór 15.00 uur op werkdagen besteld = Vandaag verzonden

# Altijd 14 dagen bedenktijd

# Winkel in Arnhem Centrum

# Veilig online betalen

# Luxe cadeau verpakking

# Webwinkel keurmerk

 

 

UNO de 50 sieraad niet op voorraad? Geen probleem!

Je kunt het sieraad gewoon eenvoudig bestellen via onze webshop. Je sieraad wordt dan direct besteld bij UNO de 50 in Spanje. Binnen 2 a 3 weken wordt je je bestelde UNO de 50 sieraad thuis bezorgd.

 

Gratis verzenden | Luxe cadeau verpakking

Jouw UNOde50 sieraad wordt altijd gratis verzonden in originele UNOde50 verpakking plus echtheidscertificaat / garantiebewijs en in luxe cadeau verpakking (gratis).

 

Direct klaar om cadeau te geven! Of een uniek UNO de 50 sieraad als leuk kadootje voor jezelf.

 

Onze sieraden winkel in Arnhem Centrum

Wil je de sieraden liever eerst even zien en passen? Kom dan even langs in onze sieraden winkel in Arnhem Centrum, Hemelrijk 57 in de passage tussen de Bakkerstraat en Weverstraat. Wij hopen jou gauw te mogen ontvangen in onze winkel voor persoonlijk advies.

 

Openingstijden winkel :

Dinsdag t/m Zaterdag: 11.00 - 17.00
Zondag / Maandag: Gesloten
Of op afspraak (+31 6 21 82 41 92 | [email protected])

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.