UNO de 50: 2018 begint stralend met de nieuwe lente-zomer collectie EARTH

UNO de 50: 2018 begint stralend met de nieuwe lente-zomer collectie EARTH

Ontdek de nieuwe lente-zomer (SS18) collectie EARTH van UNO de 50 geïnspireerd door de natuur.

Laat je verrassen door EARTH! 

EARTH is het nieuwste collectie van UNO de 50, met exclusieve sieraden die de trends in designer sieraden bepalen. Geïnspireerd door de natuur, heeft UNO de 50 sieraden lijnen gecreëerd zoals ICE, OASIS en JUNGLE, met sieraden die natuurlijke, nieuwe vormen en kleuren bevatten. De Noordpool en de woestijn waren de inspiratie bron voor respectievelijk de ICE en OASIS lijnen, tropische flora en fauna zijn terug te vinden in de JUNGLE sieradenlijn.

 

 

 

 

ICE: Verfrissende sieraden die fonkelen

 

De ICE collectie is geïnspireerd op de koelste hoeken van de wereld, waar geometrische vormen blokken ijs en bevroren stalactieten worden vormgegeven door iriserende blauwe Swarovski-kristallen.

 

       

 

 

OASIS: Originele parels met een vleugje kleur

 

De ovale vormen van deze sieraden lijn, verfraaid met parels en turquoise-gekleurde edelstenen, vervoeren ons naar verlaten zandduinen. Lange en korte kettingen, kleurrijke oorbellen en XL-ringen verleiden ons met zomerse ontwerpen.

 

 

 

JUNGLE: Sieraden geïnspireerd op het regenwoud

 

De trends van planten en dieren worden weerspiegeld in deze originele ontwerpen met onze iconische materialen, leer en zilver. Swarovski-kristallen in lentetinten, zoals groen en roze, voegen flitsen van kleur toe aan deze betoverende sieradenlijn.

 

      

 

 

 

 

Ontdek de complete collectie in onze winkel en online.

 

 

Have a Lovable shopping experience!

Shop jouw UNO de 50 sieraad veilig online in de webshop: www.lovablethings.nl. Of kom gezellig langs in onze winkel voor persoonlijk advies. @ Hemelrijk 57, 6811 ER Arnhem, in de passage tussen de Bakkerstraat en Weverstraat.

 

 

 

 

Vergeet je niet aan te melden voor onze Nieuwsbrief (rechts onderaan deze pagina), zodat je mee kan doen met diverse acties en op de hoogte blijft van de nieuwste sieraden, trends en tips. Of volg ons op Facebook door onze Lovable Things Facebook Pagina te liken.

 

 

 

Onze sieraden merken

UNO de 50 sieraden     BLINCKSTAR sieraden     JOSH sieraden

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.