Creëer jouw LOVABLE LOOK met Geluk, Liefde en Gezondheid!

Creëer jouw LOVABLE LOOK met Geluk, Liefde en Gezondheid!

Drie wensen voor Lovable Women: Geluk, Liefde en Gezondheid! Met deze Lovable Things komen ze letterlijk dichtbij je hart te liggen.

 

 

Stijlvolle kettingen, prachtig door hun eenvoud, uit de nieuwste sieradenlijn ‘SEAL’ van UNOde50. De geschiedenis van de mensheid staat er centraal. Artistiek verbeeld door de ontwerpers op een bijzondere manier. Materialen zoals leer, met de hand bewerkte kristallen, gebruik van kleine vormen en ‘gestempeld’ zilver met de Spaanse woorden: Suerte (Veel Geluk), Amor (Liefde) en Salud (Gezondheid). Dat wens ik jou van harte toe!

 

 

De korte ketting past perfect in een mooie decolleté. De lange ketting komt mooi tot zijn recht op een lange blouse of jurk met een lichte kleur. Deze kettingen geven zelfs de meest sobere outfits een chique uitstraling.

 

        

  

Met deze kettingen trek je gegarandeerd de aandacht. Logisch, want ze zijn ambachtelijk handgemaakt en van de beste materialen. Zo zijn beide kettingen gemaakt van gevlochten leren veters met vele verzilverde bedels en ringetjes. De lange stijlvolle ketting CLASSIFIED is ca 50 cm lang en is perfect te combineren met de kortere versie WAX SEAL van ca 21 cm.

 

 

TIP: Je kunt de CLASSIFIED ketting op 2 manieren dragen; als lange enkele ketting of als dubbele korte ketting door deze 2 keer om je nek te doen.

 

                

 

En wil je echt een statement maken?

Dan is ARMOUR YOU perfect voor jou! Een andere stijlvolle ketting uit de SEAL collectie en een ware eyecatcher! Leuk voor feestelijke gelegenheden. Deze ketting komt het beste tot zijn recht op een mooie donkere jurk. Gemaakt van leer en gestempeld zilver met daarin gegraveerd de magische woorden: Veel Geluk (Suerte), Liefde (Amor) en Gezondheid (Salud).

 

 

                 

 

Mijn absolute favoriet uit de SEAL collectie is de ketting RESTAMP. Waar je ook bent, met deze ketting maak je echt een statement!  

 

                  

 

 

Combineer en creëer jouw Lovable Look.

Uit dezelfde sieradenlijn met de gestempeld zilveren bedeltjes met de magische woorden Veel Geluk (Suerte), Liefde (Amor) en Gezondheid (Salud) zijn de bijpassende armbanden:

 

CLASSIFIED, TOP SECRET & WAX SEALED

 

 

             

  

 

If you want to be Loved, wear Lovable Things!

Shop jouw UNO de 50 sieraad uit de nieuwe collectie veilig online in de webshop.

 


Of kom gezellig langs in onze winkel voor persoonlijk advies.
@ Hemelrijk 7, 6811 ER Arnhem, in de passage tussen de Bakkerstraat en Weverstraat.

 

Vergeet je niet aan te melden voor onze Nieuwsbrief (rechts onderaan deze pagina), zodat je mee kan doen met diverse acties en op de hoogte blijft van de nieuwste sieraden, trends en tips. Of volg ons op Facebook door onze Lovable Things Facebook Pagina te liken. 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.