Alles over parels | Ontdek de unieke parel sieraden van UNO de 50

Alles over parels | Ontdek de unieke parel sieraden van UNO de 50

Klassiek? Traditioneel? Niets van dat! Parels zijn uniek. Daarom is de parel één van de favoriete elementen geworden in de UNO de 50 design sieraden.

Klassiek? Traditioneel? Niets van dat! Parels kunnen op maat worden gemaakt, en zeer verschillend en actueel zijn. Dat is waarom de parel een van de favoriete elementen is geworden in de unieke UNO de 50 sieraden. Hoewel de meest iconische materialen van de UNOde50 zilver en leer zijn, hebben ze al geruime tijd details van Swarovski kristal, goud en parel in hun creaties verwerkt.

 

Parels zijn het middelpunt geworden van diverse iconische UNOde50 sieraden, zoals de armband "Pearl of Wisdom", de ketting "Half Moon” of de parel oorbellen “OASIS”. Designs met parels zijn een van de meest gewilde UNO de 50 sieraden.

 

Pearl of Wisdom   Half Moon   Oasis Oorbellen

   

Ja, parels hebben ook een verleden

Hoewel tegenwoordig de meeste parels door de mens gemaakt zijn, gaat hun gebruik in juwelen duizenden jaren terug in de ontdekking van natuurlijke parels gemaakt door oesters. In tegenstelling tot kristallen en stenen hoeven parels niet te worden gesneden om hun pracht te tonen.

 

Het lijkt misschien ongelooflijk, maar ze zijn al sinds de oudheid gebruikt om accessoires te versieren. Hoewel men denkt dat deze methode in India is begonnen, zijn er parelresten gevonden tussen de overblijfselen van oude beschavingen, zoals de Feniciërs, Grieken, Hebreeën en Egyptenaren. In feite wordt aangenomen dat Cleopatra tijdens haar bewind de twee meest waardevolle parels ter wereld bezat.

 

Ze worden ook al eeuwenlang in Europa gebruikt, niet alleen bij het ontwerpen van kettingen, oorbellen en armbanden, maar ook bij borduurwerk, luxe stoffen, handtassen en hoeden.

 

Maar laten we het oude verleden opzij zetten en doorgaan naar de 20ste eeuw, toen de parel een iconisch element van mode en accessoires werd. Ontwerpers zoals Coco Chanel maakten parels tot een must-have en filmsterren als Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor en Audrey Hepburn waren standvastige liefhebbers van de kralen, zowel op als buiten het scherm.

 

UNOde50 Parel collectie

 

 

Parels vandaag: IN of UIT?

Helemaal IN. Tegenwoordig zijn parels nog steeds een trend die in duizenden vormen en kleuren te vinden is, in allerlei soorten sieraden en accessoires, om nog maar te zwijgen van kleding en decor. Elk jaar worden ze herontdekt en passen ze zich aan aan de nieuwste trends van het moment.

 

Bij UNO de 50 willen ze graag risico's nemen door de traditionele sfeer van deze edelstenen aan te passen en ze om te zetten in gewaagde en gedurfde designerstukken, met zilveren en lederen details. Wil je ze eens proberen? Bekijk onze UNO de 50 selectie met unieke parels!

 

 

 

Have a Lovable shopping experience!

Lovable Things is dé exclusieve sieraden winkel in Arnhem Centrum voor de ageless vrouw met smaak, die zich wil onderscheiden, gevoel heeft voor stijl en oog voor kwaliteit. Wij hebben een zeer uitgebreide sieraden collectie van het Spaanse sieradenmerk UNO de 50

 

Shop jouw unieke sieraad veilig online in de webshop: www.lovablethings.nl. Of kom gezellig langs in onze winkel voor persoonlijk advies.

Hemelrijk 57, 6811 ER Arnhem, in de passage tussen de Bakkerstraat en Weverstraat.

 

 

Vergeet je niet aan te melden voor onze Nieuwsbrief (rechts onderaan deze pagina), zodat je mee kan doen met diverse acties en op de hoogte blijft van de nieuwste sieraden, trends en tips. Of volg ons op Facebook door onze Lovable Things Facebook Pagina te liken.

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.